Kolega szuka głośników do Octavi I. Seryjne są tragiczne i powiem szczerze, że jak się przesiadałem do Fabii I to lepiej tam grają niż w OI. On chciałby jakieś BOSE czy coś takiego, ale takie występują przeważnie tylko w Audi z oznaczeniem S.
A jakieś inne zamienniki dostępne w sklepach, jakie polecacie?
No to ja dodam coś od siebie
Jak stwierdziłeś, że w fabii może być lepiej ? moja żona ma fabię i kupa tam niemiłosierna
ile masz kasy ? i czego oczekujesz ? :wink:
Mam nadzieję, że nie fajerwerków!
Radio:C90r+XDP210EQ Kable:Opt,Skyline,50 mm Wzm:XES M1+FP 1.800 Glosniki:SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Według niego te są dobre :P Jest mechanikiem i jak czasami ktoś podjechał do niego z nagłośnieniem Bose to mu się podobało jak grało :P Ogóle to chce coś z fajnym basem na przód.
Zamieszczone przez ziutsane
Jak stwierdziłeś, że w fabii może być lepiej ? moja żona ma fabię i kupa tam niemiłosierna
Lepiej jest, ale to nie znaczy, że dobrze :P Według mnie lepiej w Fabii I niż w Octavii I.
Z tego co wiem to nie chce jakiejś chorej sumy. Po prostu chce, żeby mu to jakoś grało, a nie charczało. Powiedzmy, że jakieś 150zł.
Mam w O1 ori Rhapsody, jeżeli ktośdopłacał do tego radia (niby 8 głośników), to kasa w błoto....Gubi to sygnał, szumi, kupa jak nieszczęście, a jakość dźwięku jak leci, raz ok raz nie, ale do seryjnego w E90 z 6 głośnikami chociażby się umywa.
Komentarz